Pakaste ja raakaruoka
Mikrobiologisesti kestävä ja hygieeninen prosessi takaa erittäin laadukkaat tuotteet
Pakaste- ja raakaruokatuotanto lähtee raaka-aineiden vastaanotosta ja tarkistuksesta, minkä jälkeen ne jauhetaan ja sekoitetaan reseptin mukaisesti. Sekoituksen yhteydessä massa tarvittaessa vitaminoidaan ja kivennäisaineet tasapainotetaan.
Valmis massa muotoillaan muotoilijalla spiraalipakastimeen, jossa tuotteet jäädytetään -40 asteen lämmössä nopeasti -18 asteen lämpöön. Tämän jälkeen tuotteet pakataan kuluttajapakkauksiin sekä myyntierälaatikoihin ja siirretään pakastevarastoon odottamaan toimitusta asiakkaille.
Huolellisella reseptisuunnittelulla massa voidaan pitää pakkasen puolella koko prosessin ajan, jolloin prosessi on sekä energiatehokas että mikrobiologisesti kestävä ja hygieeninen. Kaikki liharaaka-aineet ovat jäljitettävissä aina tuottajatilalle saakka.
Tutustu myös kuivamuonien valmistukseen.